domingo, 15 de abril de 2012

Nunca dejes pasar una oportunidad que te haga feliz a ti, solo porque a los demás no les guste.

jueves, 12 de abril de 2012

Que ganas de hablar con él :$

Ella

M’enrecorde que vam escomensar a coneixen-mos en en el col·legi pero ahí encara no mos coneixiem tant com ara ni mos portavem tant bé, però després vam passar al instintut i ya vam escomensar a anar més juntes i en el grupet de sempre i poc a poc vam anant agafan-mos més confiança fins al punt de que ho saps tot de mi i yo de tu :)

La veritat Victoria esque te tinc que dir que mas ajudat molt en tot, i quan dic en tot es en tot, i que sense tu nose si podria haver fet moltes de les coses que he fet, ja que tu mas apoyat i mas ajudat en tot el que has pogut i més. Com per exemple estos anys en l’institut, que mas ajudat molt en el que yo sense la teua ajuda alomillor no ho haguera pogut traure. L’any passat me vas ajudar molt per exemple en dibuix tècnic dienme que yo podia aprovar i me dies pues vine a ma casa i ho fem entre les dos, i fins i tot un dia me vas fer anar a ta casa fins a les dotze o més per a que ho entenguera i també lo de dièdric, que vaig aprovar gràcies a tu. Enserio nose com podre agrair-teu :)

També sobretot l’any passat i este que ma costat més aprovar-ho tot i fins i tot confiaves més tu en mi que yo mateixa jaja i sempre me dius “ vas a aprovar-ho tot en juny com me dic Victoria Rueda Romero, ostia!” jajajaja o simplemente quan me fique a plorar perque no puc més en tot açó me escomenses a cantar “Sonrieeee Andreitaa porfavorr ” però bueno tas donat conter que este anys per lo menos al institut ya no plore tant per no dir gens? La veritat esque he aprés a plorar per lo que realmente val la pena, perque primer son els amics, es a dir vosaltres i la família i també els estudis auque per aixó s’ha de lluitar per lo que vols i se que tu vas a poder en aixó i molt més, perque si vols fer arquitectura desde que vas al col·legi ho vas a aconseguir i si el que tu vols es anar a València a estudiar també anirás i teu traurás tot. Però tot això m’has de prometre que per lo menys mos vorem molt seguit eh! Que sino t’agarre, te tanque en ma casa i no ten vas a València eeh jajajajajaja ara es quan me dius “que teu has cregut tu jajaja”. Bueno i com sé que te n’anirás a Valéncia ya mos acoplarem totes al teu piso quan siguen falles que de isa no te mos escapes!! Jajajaja mos tindrás allí tot el dia i al final només voldrás que mos anem ya :P
 
També no olvidare mai lo que has fet per mi ara no fa molt, que me vaig ficar a plorar en l’institut perque no podia més i necesitava contaliu a algú i vam anar al bany i me vas explicar que estes coses passen i lo que tu senties quan també te va passar farà un any i me vas donar un abraç tan gran perque sempre saps el momento oportú de quant ho necesite, y en eixe momento ho necesitava molt… :). I també després que vau vindre una nit a ma casa en un ram de flors de xuxes (mmm que bones :P) només per a fer-me riure i per a parlar un ratet en el portal :)

Després dite, com se diu en estos casos però que en veritat ja ho saps de sobra, que gràcies per haverte preocupat tant per mi i per fer tot lo que has fet per mi, que tu ja saps que a mi també me vas a tindre al teu costat sempre i que si te passa algo com ya saps només tens que cridame i parlem i espere que esta amistad que tenim no s’acabe mai perque vull que dure per sempre perque eres molt important per a mi, perque eres una de les persones que li he agafat moltisima confiança i com no… ja son molts anys al teu costat i els que ens queden jaja, que no recorde moltes vegades que mos hajem enfadat i aixó te que ser bó,no? ;)

Que enserio Victoria eres molt bona persona, que m’encanta quan te faig rabiar i que a pesar de que a vegaes amolles coses molt males, saps que te vull molt jajaja

I ara perque no recordar moments que em pasat juntes?? =D

Com per exemple no ananmon mol lluny, ahir tu i yo que mom vam anar les dos asoles i per alli dins ballan jajaja que be meu vaig passar o en nuria en el bus “que se descarrilaaaa”jajajajja, o tots els estiu a la teua villa a banyamos a la piscina i fen una torre i respiran en pajites o en pascua aquell any que estavem tu lucia nuria i yo, els estius quan anem a la jijoneca a femos algo o en tenis que no callavem mai i fen tonteries, o simplemente en classe de historia que algún dia mos renyirà (rienmos de un trocet de goma que se menejava asoles aiiis -.- ) jajajaj i molts més però que sino no acabaria…. GRÀCIES PER TOTS ISOS MOMENTS! T'estime(L)